Flasher Archive

[Previous] [Next] - [Index] [Thread Index] - [Previous in Thread] [Next in Thread]


Subject: FLASH: help help! objects disappear in fla, and in swf
From: kristoff
Date: Wed, 29 Nov 2000 13:57:06 GMT

hi all


I was editing a little app that allows you to move, rotate etc furniture on
a canvas.
I don't know what happened and if it was me but not one of my symbols shows
up any more.

When you open the library, they are there, but when just in authormode,
testing movie or the finished swf, they are gone.

Is this a bug or did someone encounter something like this before?
I would appreciate any tips as this is the master file, and stupid me never
made any back-ups.
If you'd like the fla, please e-mail me on kristoffatkleurbeeld [dot] be - perhaps
the objects are there but my screen isn't working along anymore.



thank you so much, kristoff


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
flasher is generously supported by...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
flashforward2000 and the Flash(tm) Film Festival
November 27-29, 2000, LONDON, National Film Theatre

Produced by United Digital Artists and lynda.com
-Sponsored by Macromedia, Adobe Systems and Apple Computer
-http://www.flashforward2000.com or UK tel. +44 (0870) 751 1526
Register before November 10 and save 200
http:// www.flashforward2000.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To unsubscribe or change your list settings go to
http://www.chinwag.com/flasher or email helpatchinwag [dot] com


[Previous] [Next] - [Index] [Thread Index] - [Next in Thread] [Previous in Thread]