Flasher Archive

[Previous] [Next] - [Index] [Thread Index] - [Previous in Thread] [Next in Thread]


Subject: FLASH: Cookie Problems, big time
From: Marie
Date: Thu, 27 Jan 2000 19:29:18 GMT

Any help you might be able to provide will be greatly appreciated!

I have a series of connected movies. Within most, I have set a cookie
that is supposed to bring the user back to a certain frame after user
leaves Flash to go to connected html pages. I have the Action as
follows:

on (Release) FS Command ("setCookie", "flagname")

Get URL (" http://www.address.com ") End on

In addition, the Window setting is blank and the Variable setting
is:Send using Get.

The link to the URL works, but instead of bringing the user back to that
same movie/frame, when hitting the back button on the browser, the user
returns to the very first frame of the very first movie.

What I am missing here?Why doesn't it work?

Thanks so much!

flasher is generously supported by...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
flashforward2000 and The Flash Film Festival
"The Worlds Premier Flash Solutions Conference and Expo"
March 27-29, Nob Hill Masonic Center, San Francisco, California

-Register before Feb 25 and save $200!!-- www.flashforward2000.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To unsubscribe or change your list settings go to
http://www.chinwag.com/flasher or email helpatchinwag [dot] com


[Previous] [Next] - [Index] [Thread Index] - [Next in Thread] [Previous in Thread]