Flasher Archive

[Previous] [Next] - [Index] [Thread Index] - [Previous in Thread] [Next in Thread]


Subject: RE: problems with movie
From: Chris Jester (CTS Technical)
Date: Thu, 14 May 1998 01:00:11 +0100

Can you send me the file to look at it?

Jester

-----Original Message-----
From: Xicotencatl Trujano [SMTP:xicoatwindesk [dot] com [dot] mx]
Sent: Wednesday, May 13, 1998 4:02 PM
To: flasheratshocker [dot] com
Subject: problems with movie

hi guys i have this problem with my movie, It doesnt play all,
just the
first frames and when i give a reload it automatics sends me to the
next
page of my site, wich doesnt have flash in it, im using flash 2,
does
anybody knows whats going on?



------------------------------------------------------------------------
To UNSUBSCRIBE send: unsubscribe flasher in the body of an
email to list-manageratshocker [dot] com. Problems to: owneratshocker [dot] com
N.B. Email address must be the same as the one you used to
subscribe.
For info on digest mode send: info flasher to
list-manageratshocker [dot] com

------------------------------------------------------------------------
To UNSUBSCRIBE send: unsubscribe flasher in the body of an
email to list-manageratshocker [dot] com. Problems to: owneratshocker [dot] com
N.B. Email address must be the same as the one you used to subscribe.
For info on digest mode send: info flasher to list-manageratshocker [dot] com


[Previous] [Next] - [Index] [Thread Index] - [Next in Thread] [Previous in Thread]