Flasher Archive

[Previous] [Next] - [Index] [Thread Index] - [Previous in Thread] [Next in Thread]


Subject: Re: FLASH: text problems after 4.0a update?
From: unique
Date: Sat, 29 Jan 2000 15:57:33 GMT

At the exact moment of 2000.01.29.08.09, her/his local time, Erik [gearik]
Mattheis <gourmandizeratgourmandizer [dot] com> put forth:

> I'm having problems getting text which is in a symbol to keep it's
> alignment with other objects in it's parent symbol - the movie is
> fine when I close it, then the problem is there next time I open the
> movie - the vertical alignment will be off many points. This has
> happened four times ... first time it was too high, made adjustments,
> second time too low, etc. It happens with two different fonts. The
> first time it happened was immediately after running the 4.0a updater.
>
> Anybody have an answer for why this is happening?

Have you gone back, opened Flash 4 (old version), and seen whether this new
phenomenon now happens in that older version as well? That would be a first step
in isolating the problem.

Also let us know what kind of Mac, System, etc.

HTH,

Ken Sherwood

*zenkat: the Flash trailer*
http://www.kensherwood.com/zenkat.htm

kensherwood.com
http://www.kensherwood.com



flasher is generously supported by...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
flashforward2000 and The Flash Film Festival
"The Worlds Premier Flash Solutions Conference and Expo"
March 27-29, Nob Hill Masonic Center, San Francisco, California

-Register before Feb 25 and save $200!!-- www.flashforward2000.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To unsubscribe or change your list settings go to
http://www.chinwag.com/flasher or email helpatchinwag [dot] com


Replies
  FLASH: text problems after 4.0a update?, Erik [gearik] Mattheis

[Previous] [Next] - [Index] [Thread Index] - [Next in Thread] [Previous in Thread]